08-758 99 67

Våra alternativ

Helikopter

Vill du göra en snygg entré till utspringet eller ha en studentmottagning på en plats som är svår att nå, så är detta självklara valet.

Hummerlimousine

Tycker du att en vanlig limousine inte är häftig nog? Då är detta något för dig! En välklädd chaufför väntar vid ditt utspring med en Hummer limousine.

Rolls Royce

Den absoluta defintationen av lyx du någonsin kan tänka dig. Med en välpolerad och elegant Rolls Royce missar ingen din entré på festen.

Kamelen Uno

Ja det är på riktigt, ni kan hyra en kamel!  Vill ni tillföra extra krydda till studentfesten har vi ett flertal olika upplägg som varit populära.

Partybuss

Partybussar i klassisk Londonstil vilka är utrustade som rullande nattklubbar med feta högtalare på dansgolvet, rökmaskin och discoljus samt givetvis en del sittplatser där man kan vila ut mellan danserna.

Chrysler Limousine

Vill ni bli hämtade på skolan blir ni bemötta av en chaufför med Ert namn på en namnskylt och en exklusiv Chrysler 300C Limousine.

Lamborghini Gallardo LP560-4

LP560-4 har en volym på 5,2 liter och en effekt på 560 hästkrafter som fås vid 8 000 rpm. Bilen är ruskigt snabb, imponerande 2,5 kilo per hästkraft, och prestandan blir därefter.