08-758 99 67

Prisgaranti

Vi erbjuder riktigt bra tjänster till marknadens bästa pris. Vi vill att ni som beställare och kunder ska känna er minst lika trygga och övertygande om detta som oss. Därför har vi beslutat oss för att införa prisgaranti! Sund konkurrens ser vi enbart som positivt och framförallt ger prisgarantin oss tryggare och nöjdare kunder. För hur man än vänder och vrider på det är Er lyckade studentdag det enda som är riktigt viktigt!

Hur gör jag om jag hittat ett lägre pris?

Om ni mot förmodan hittat ett pris som är lägre än vårt så tveka inte att höra av er till oss. Gå igenom checklistan nedan och se om prisgarantin gäller vid just vid era förutsättningar.

  • Det ska vara mindre än 14 dagar sedan ni gjorde bokningen hos oss.
  • Det lägre priset ska gälla likvärdig tjänst, samma storlek på flak och eventuellt ljudpaket.
  • Det lägre priset ska komma ifrån en uthyrningsfirma och inte från enskilda åkare eller chaufförer och vara ett ordinariepris.

Stämmer ovan in på just er? Kontakta oss på info@minstudent.se eller använd vårt kontaktformulär. Uppge ert avtalsnummer så kollar vi upp priset ni fått och stämmer allt överrens så ser vi självklart till att matcha priset på vår faktura till er.

Är ni en organisation eller ett skolföretag som beställer ett studentflak eller prideflak, så tillkommer moms på alla angivna priser på hemsidan.

Kontakta oss