Vilka är MinStudent?

Vi som ligger bakom minStudent drivs av att göra din student och din flakfärd till en oförglömlig upplevelse. Oavsett om du väljer att hyra studentflak eller en sportbil genom oss så gör vi vårt yttersta för att du ska få det som du vill ha det! Studenten har blivit en viktig milstolpe för många - väl värd att fira! Tycker vi!

Studentfirandet, som med åren har blivit allt större, har också flyttat ut på gator och torg. Det gör att firandet, för att det fortsatt ska kunna vara lika roligt och galet också måste vara säkert och tryggt.

minStudent startade 2006 för att möta den ökade efterfrågan på roliga och unika arrangemang som sätter säkerheten och tryggheten i centrum. Vi erbjuder helhetspaket eller kringtjänster till ett rimligt pris – allt för att du ska få den student du, din klass eller ditt barn drömmer om. Hos oss kan du hyra ditt studentflak eller boka en specialtransport. minStudent levererar de bästa och mest genomtänkta lösningarna för alla arrangemang kring ditt studentfirande och är gärna med i planeringen.

Vårt koncept är enkelt! Vi vill skapa möjligheter och arrangemang utifrån dina önskemål, och vi kan hjälpa till med allt från idé till verklighet. Våra värdeord leder oss framåt och hos oss står det personliga bemötandet i fokus liksom snabb återkoppling och tillförlitlighet; ord som vi tätt integrerar i vår verksamhet och som gör att vi utvecklas varje dag!

Väl mött,
minStudent