08-758 99 67

Referenser

Jenny Bay, Svenhippaflak, Augusti 2019
Anordnade en svenhippa och skulle överraska brudgummen med en flaktur på stan. Valet föll på MinStudent och tacka fan för det! OTROLIGT proffsigt och trevligt bemötande från bokning till att vi klev av flaket, snyggt och redigt flak, och grymt ljud! Mina rekommendationer kunde inte vara varmare, tusen tack Shan för en oförglömlig tur!

Mikaela Andersson 18, Student 2018 Didaktus Jakobsberg
Sjukt bra service! Vi hade de grymt kul på vårat flak! Tack för allt!

Friskis & Svettis, Linus Törnberg, Pride 2018
Friskis & Svettis har lite speciella krav på flak i Pride-paraden. Vi behöver något som är både stabilt och snyggt. Sjukt proffsiga förare som löste våra behov och önskemål snabbt och enkelt på plats!

Jaquline Fagerlund 18, Student 2017, Fredrika Bremer Gymnasiet – ESMK08 + ESBD08
Minstudent.se är något jag rekomederar att man bokar med, Sammarbetet mellan dom och oss var väldigt bra, stötte man på problem så gick det alltid att lösa och ni sa också att vi inte skulle stressa upp oss för ni löser det och så var det ju också. Ni gjorde så man hade en student fest man aldrig kommer glömma! Så tack Shan från minstudent.se för våran skiva!

Elsa Ragnerstam 18, Student 2015, Sjödalsgymnasiet – SMNVBE07
För att fatta mig kort vill jag säga ett stort tack till Shan från minstudent.se för en mycket lyckad studentskiva. Med ett mycket fint engagemang gjorde han allt för att vi skulle få en sån bra kväll som möjligt, och det fick vi verkligen. God mat, bra musik, bildspel, säg något han inte hjälpte oss med? Så tusen tack för ett mycket bra samarbete och för all hjälp. Ingenting kunde blivit bättre.

Mansi, Melis & Servin 18, Student 2010, Internationella Kunskapsgymansiet, S3B
Tack för en underbar skiva på Chaplins Bar den 14 maj 2008! Den var precis som alla hade förväntat sig och alla klasskamraterna var super nöjda!

Jag kommer ihåg att det första vi fick höra ifrån er var att vi inte skulle oroa eller stressa upp oss för vår skiva och att ni fixar allt som vi behöver. Vi tackar er så mycket för att allt höll i sig och allt gick så bra. Ni var väldigt flexibla och detta lättade på stressen väldigt mycket för oss. Det är lätt att göra fel, men ni hade alltid en lössning. Vi behövde inte oroa oss för något och vi njöt av skivan utan några större problem.

Vi rekomenderar starkt Minstudent.se till alla skolor och alla klasser som skall ta studenten i framtiden. De erbjuder en stund som man aldrig kan glömma i hela sitt liv! En efterlängtad dag blev ett gott minne för livet tack vare Minstudent.se! Tack för all hjälp och en underbar dag speciellt i vår sköna Hummer!

Sandra Ljungren 18, Student 2007, Tumba gymnasiet, SPC3
Studentdagen är en dag jag kommer att minnas hela mitt liv. Från när jag vakna till att jag decka. Men det som gav den största kicken var nog flaket. Om man tar studenten så måste man åka flak. Det är en sån speciell känsla. Ruset som går genom kroppen när man står med alla vänner, alla är glada, alla dricker, folket ute på stan vinkar och skriker. Det går inte att beskriva, det måste upplevas !

Susanne Wickberg 19, Student 2007, Nacka gymnasium, Sam3a
Studenten var den största dagen i mitt liv, 12 år av väntan och äntligen så var den här. När jag vaknade den morgonen kunde jag knappt tro att det var sant, och den känslan satt i länge. Champangefrukost, tal i skolan, utsläppet och plötsligt stod man där på flaket. Det var då det gick upp för mig vad jag verkligen var med om. Jag insåg att jag upplevde den första dagen i resten av mitt liv.

Mattias Söderberg, Student 2006
Visst gillar jag fina bilar, men hur kul är det att sitta två stycken i en halvhäftig bil, när ett flak med 30 alkoholstinta studenter i karnevalstämning åker förbi… När du tar studenten är det värt att satsa på en riktig arrangör med helhetslöningar för såväl fest som flak!

Boka studentflak   Kontakta oss